Vicky

Over Vicky

Hallo leuke mannen,

Mijn naam is Vicky en ik ben 58 jaar. Al heel lang ben ik alleen en voel me soms een beetje eenzaam. Daarom zoek ik een leuke man om leuke dingen mee te kunnen doen, want samen is toch veel leuker dan alleen.

Ik ben een lieve, spontane en gezellige vrouw die houdt van lachen, reizen en de natuur. Ik ben actief en houd van uitdagingen. Ik hou van lezen, koken, muziek luisteren en ik hou er ook van om leuke gesprekken te voeren.

Ik ben op zoek naar een leuke man die mijn leven kan verrijken. Hij moet sociaal en open-minded zijn. Ik zoek iemand die eerlijk en oprecht is, en die me begrijpt. Iemand die me een gevoel van veiligheid geeft. Hij hoeft niet perfect te zijn, maar moet wel bereid zijn om door te gaan en samen onze droom waar te maken.

Ik ben op zoek naar een man die me kan laten lachen, me kan verrassen en me kan laten voelen dat het leven de moeite waard is. Een man die me steunt en me motiveert. Iemand die me kan helpen om mijn doelen te bereiken en me kan aanmoedigen om mijn dromen na te jagen.

Voor mij is het belangrijk dat we een goed contact hebben. Dit betekent dat we ons allebei kunnen openstellen voor elkaar, waarbij we respectvol met elkaar omgaan. Ik ben op zoek naar iemand die me begrijpt en die me steunt.

Als ik je interesse heb gewekt, neem dan contact met me op en dan kunnen we elkaar beter leren kennen en wie weet kunnen we een leuke toekomst samen opbouwen.

Ik hoop dat ik hier een leuke man kan vinden om leuke d



Leeftijd: 58     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Vicky?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact