Berda

Over Berda

Mijn naam is Berda, ik ben 41 jaar oud en kom uit Groningen. Ik ben op zoek naar een leuke, lieve man die weet wat hij wil: een maatje voor het leven. Want alleen is ook maar zo alleen. Ik zoek iemand om leuk contact mee te hebben, maar ook seksueel contact. Iemand waarmee ik alles kan delen.

Misschien heb je al eens het idee gehad dat je de ware tegenkomt en dat je daar een leuke relatie mee kunt opbouwen? Ik ben op zoek naar iemand die mij kan bieden wat ik zoek: een maatje voor het leven. Iemand die me begrijpt, me steunt en me helpt om gelukkig te zijn.

Ik ben een vrolijke, spontane vrouw die op zoek is naar een cultureel interessante, zorgzame en liefdevolle man. Iemand die ook geniet van de kleine dingen in het leven, zoals een mooie wandeling in het park of een heerlijke avond thuis met een goed gesprek.

Ik ben een levensgenieter, dus ik hou ook van reizen, muziek en film. En ik hou ook van dansen. Ik ben op zoek naar een man die het leuk vindt om samen met mij te genieten. Samen kunnen lachen, genieten en ook af en toe een stapje buiten de comfortzone durven te zetten.

Als je net zoals ik op zoek bent naar een maatje voor het leven, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen kijken of er een klik is en of er een toekomst voor ons samen kan zijn.



Leeftijd: 41     Haar kleur: Rood     Haar type: Lang     Provincie: NL: Groningen     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Berda?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact