Anke

Over Anke

Hallo, mijn naam is Anke en ik ben 38 jaar. Ik ben getrouwd, maar helaas is mijn man veel meer weg dan thuis. Daarom ben ik op zoek naar een leuke, gezellige man om leuke dingen mee te doen. Iemand die tijd voor me wil vrijmaken en die ik kan vertrouwen.

Ik woon in Arnhem, Gelderland en ik ben geen geile slet, maar zoek een leuk contact waarmee ik op een gezellige manier samen dingen kan doen. We kunnen elkaar beter leren kennen en vervolgens zien we wel waar het allemaal naar toe gaat.

Als je interesse hebt, dan zou ik graag met je in contact komen om te kijken of we een klik hebben. Het lijkt me leuk om samen dingen te doen, zoals uit eten gaan, een film kijken, of gewoon gezellig bij elkaar zijn.

Dus als je denkt dat je de persoon bent waar ik naar op zoek ben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Hopelijk tot snel!



Leeftijd: 38     Haar kleur: Zwart     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Anke?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact