Saskia

Over Saskia

Hallo allemaal!

Mijn naam is Saskia en ik ben 47 jaar oud. Ik ben gescheiden en een trotse moeder van 2 kinderen. Mijn kinderen zijn inmiddels het huis uit en sindsdien heb ik wat meer tijd gehad om aan mezelf te denken. Ik heb nu alles lekker op de rit en dat bevalt me prima. Maar nu alles zo perfect lijkt te zijn, begin ik toch ook weer iets te missen.

Je kunt nu natuurlijk wel een optelsom maken van wat ik mis in mijn leven. Juist, een maatje, een partner, een vriendschap. Iemand met wie ik gezellig de avonden door kan brengen. Gezellig op de bank met een lekker gesprek of heerlijk voor de tv. Ook vind ik het leuk om erop uit te trekken. Nu ik alles voor elkaar heb, begin ik weer een beetje te leven.

Dus, ben jij die gezellige, leuke persoon die ook op zoek is naar een maatje, vriendschap of misschien zelfs liefde? Laten we dan in contact komen en kijken of we een klik hebben. Ik ben er helemaal klaar voor om weer wat meer plezier in mijn leven te brengen.

Liefs,
Saskia



Leeftijd: 47     Haar kleur: Rood     Haar type: Lang     Provincie: NL: Noord-Holland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Saskia?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact